Ticket info

Info

Lippuja voi ostaa ja varata verkkosivuiltamme sekä teatterilta aukioloaikojemme puitteissa. Klikkaamalla elokuvaa, päädyt Johku-verkkokauppaan, jonka kautta voit ostaa Korjaamo Kinon elokuvaliput.

Korjaamo Kino Töölössä lipunmyynti on auki arkisin klo 9 ja sulkeutuu klo 20 tai illan viimeisen elokuvanäytöksen alkaessa. Bio Rexissä lipunmyynti aukeaa aina tuntia ennen ensimmäistä
näytöstä ja sulkeutuu viimeisen näytöksen alkaessa.

Korjaamo Kinossa ei ole käytössä numeroituja paikkalippuja, vaan voit vapaasti valita paikkasi salissa ennen näytöstä.

Hinnat

Perusliput 11 €
Korjaamolaisten alennuslippu 10 €
Eläkeläiset 9 €
Opiskelijat 9 €
Alle 10-vuotiaat 9 €
Varus-/Siviilipalvelusvelvolliset 9 €
Yhden lipun lahjakortti 11 euroa

Bio Rexin aitio 14 € / hlö
Voi nauttia elokuvasta Bio Rexin aitiossa! Aitiossa kahviosta ostetun alkoholijuoman nauttiminen on sallittu (kun aitiossa ei ole alaikäisiä). Aition voit ostaa käyttöösi Bio Rexin lippukassalta ennen näytöstä.

Huomaathan, että sinun tulee pystyä todistamaan perusteet
mahdolliseen alennuslippuun lippujen tarkistuksen yhteydessä.

Katso ruoka- / juomatarjoukset

Sarjaliput

Korjaamo Kinolla on kaksi normaalia sarjalipputyyppiä:
5 x elokuvakäynti 45 €
8 x elokuvakäynti 65 €

Sarjaliput käyvät kaikkiin enintään 11 €:n hintaisiin elokuvanäytöksiin (ei koske festivaalinäytöksiä). Sarjalippu on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä lähtien.

Sarjaliput käyvät Korjaamo Kinon molemmissa toimipisteissä, Töölössä ja Bio Rexissä.

Osta sarjalippu tai lahjalippu

Käyttöehdot

Lippuja voi ostaa ja varata verkkosivuiltamme sekä teatterilta aukioloaikojemme puitteissa; käyttöohjeet ja -ehdot löydät sivun alaosasta. Yleisön toiveesta alennusperusteisia lippuja voi nyt ostaa ja varata suoraan verkkokaupassamme klikkaamalla lipun oston yhteydessä "vaihda lipputyyppiä" -linkkiä!

Valitse haluamasi elokuva etusivulta. Mene elokuvan sivulle ja valitse sinulle sopiva näytös ja klikkaa LIPUT-nappia. Valitse tämän jälkeen oikea lipputyyppi. Sen jälkeen seuraa avautuvan ikkunan ohjeita, täytä yhteystiedot ja toimiva sähköposti. Maksupalvelun tarjoaa Bambora, jossa käy pankkien verkkopalvelut sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Sen jälkeen saat lipun QR-koodin ja tilausnumeron näytölle sekä kopiona sähköpostiisi. Esitä QR-koodi salin ovella.
__Huomioithan, että vaikka ostaisit useamman lipun, lipussasi näkyy vain yksi (1) QR-koodi.

Maksuvälineet

Teatterin lpunmyyntitiskillä voi maksaa käteisellä tai luotto- ja pankkikorteilla. Myös Luottokunnan Virikeseteleitä ja Smartumin Kulttuuriseteleitä voi käyttää elokuvalippujen maksuvälineinä, mutta koska setelit ovat verovapaana etuna henkilökohtaisia niitä ei voi käyttää sarjakorttien maksuvälineinä.
Huom! Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua, joten varsinkin suosittuihin näytöksiin kannattaa tulla ajoissa lunastamaan lippuja, koska lippukassalla voi olla jonoa. Varauksella ei pääse jonon ohi.

Verkkokauppa

Korjaamo Kinon verkkokaupassa voi ostaa ja varata lippuja näytöksiin joiden näytös on julkistettu eli alkamisaika on näkyvissä. Ostaminen ja varaaminen tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivulta, jonka alareunassa on linkki "Liput”. Mikäli elokuvan näytös ei ole vielä myynnissä, linkkiä ei näy. Linkkiä klikkaamalla pääsee verkkokauppaan jonka tarjoaa Bambora. Verkkokauppa toimii Bambora käyttöehdoilla. Korjaamo Kino ei pidä oston tai varauksen yhteydessä tarjotuista tiedoista rekisteriä ja käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Yhteystietoja voidaan käyttää asiakkaan tavoittamiseen hätätilanteessa. Varatuista lipuista saa varausnumeron, jolla voi lunastaa liput lipunmyyntitiskiltä teatterin aukioloaikoina.

Alennusperusteisten lippujen ostaminen on nyt mahdollista suoraan verkkokaupassa klikkaamalla lipun hinnan vieressä näkyvää "Vaihda lipputyyppiä" -linkkiä ja valitsemalla valikosta: alle 10-vuotias lapsi / eläkeläinen / opiskelija / varusmies. Huomaathan että alennusryhmään kuuluminen tulee todentaa asianmukaisella kortilla tai todistuksella saliin mentäessä!
Huom! Varatut liput tulee lunastaa teatterin kassalla lippuvarauksen yhteydessä saatua varauskoodia käyttäen viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua, joten varsinkin erityisen suosittuihin näytöksiin kannattaa tulla ajoissa lunastamaan lippuja, koska lippukassalla voi olla jonoa. Varauksella ei pääse jonon ohi. Esteen sattuessa varattuja lippuja ei tarvitse erikseen perua, sillä ne poistuvat automaattisesti järjestelmästä 30 min ennen ko. näytöksen alkua.

Verkkokaupasta ostetut liput toimitetaan sähköisinä asiakkaan sähköpostiin heti maksamisen jälkeen. Lippuja ei toimiteta postitse. Mikäli sähköpostia ei näy tarkistathan roskapostisi!

Jos liput maksaa jo verkossa, varsinaista lippua ei tarvitse enää lunastaa kassalla, vaan tuloste käy lipusta ja sillä pääsee suoraan saliin. Lipun voi myös näyttää älypuhelimen ruudulta salin ovella. Jos sinulla ei ole tulostinta tai älypuhelinta, kirjoita ostovahvistuksen yhteydessä saamasi lippunumero(t) muistiin. Näitä numeroita vastaan saat kassalta lippusi.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Bambora AB (2684814-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksutavat

Liput maksetaan tilauksen yhteydessä,. Maksutapoina ovat seuraavat vaihtoehdot: Osuuspankki, Nordea, Tapiola, Sampo, Aktia, Säästöpankki, Paikallisosuuspankit, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard).
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Bambora BA:lla on maksulaitoksen toimilupa.

Bambora AV
y-tunnus: 2684814-9
Äyritie 12
01510 Vantaa
Puhelin: 09 315 825

Vaihto- ja palautusehdot

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin, ylitsepääsemättömän esteen sattuessa tai jos olet vahingossa valinnut väärän näytöksen liput voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen jo julkaistuun näytökseen teatterin kassalla. Tämän pitää tapahtua ennen sitä näytöstä, johon olet liput ostanut. Jälkikäteen vaihtoa ei voi suorittaa jokaisen näytöksen ajantasaisesta lipunmyyntiraportoinnista johtuen.

Muut

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Read terms & conditions

Korjaamo Kino Bio Rex

Mannerheimintie 22-24 00100 Helsinki Tel. +358 40 334 56 17 (NB! Only in use when the theatre is open.)

Mon-Thu closed

Fri 17:00-20:00

Sat-Sun 13:00-20:00

Ticket Office opens one hour before the first screening and closes when the last screening starts.

Korjaamo Kino Töölö

Töölönkatu 51 b 00250 Helsinki Tel. 0400 824 229

Mon-Fri 9:00-20:00

Sat-Sun 11:00-20:00

Ticket Office closes when the last screening starts.

Contact details

kino@korjaamo.fi +358 40 082 4229

Got feedback? Let us know!Contact us

Subscribe to our newsletter!

Töölö Urban Family unites the people that enjoy culture and urban life. When subscribing to our newsletter you will first receive a welcome letter, that introduces our whole family. You can also tell about your interests and subscribe to the newsletters of other Töölö Urban brands. By clicking the subscribe you consent to allow Töölö Urban to store and process the information provided and to send you the content requested. You may unsubscribe from these communications at anytime. Check our privacy policy for more information.