Pool
Tiedoksi:

Korjaamo Kinon kaikki näytökset on peruttu. Verkkosivut saattavat silti näyttää näytösaikatauluja. Pahoittelemme teknistä ongelmaa!

Korjaamo Kino

ma-su suljettu

Korjaamo Kino

ma-su suljettu

Arvoisa Korjaamo Kinon ystävä. Koronavirusepidemian hillitsemiseksi Korjaamo Kinon kaikki myynnissä olleet näytökset on peruttu ja uutta elokuvaviikkoa ei julkaista. Korjaamo Kinon ovet pysyvät kevään ajan kiinni. Jos olet jo ehtinyt ostamaan näytöslipun myynnissä olleisiin näytöksiin ja haluat lippurahasi palautettavan/muun korvaavan kompensaation, olethan yhteydessä sähköpostitse ostotietojen kanssa: info@korjaamo.fi. Nautitaan elokuvien taiasta yhdessä taas myöhemmin!

Valitse teatteri
Töölö (Kulttuuritehdas Korjaamo)
Bio Rex (Lasipalatsi)
touko 2020
ma
ti
ke
to
pe
la
su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Toiveita?

Etkö löydä sopivaa elokuvaa? Ehdota meille mitä haluaisit nähdä!

Ehdota

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.