70 mm: Dunkirk
1h 47min
12,00 €
Väkivaltainen sisältö Ahdistusta aiheuttava sisältö
 
Dunkirk
 

Christopher Nolanin ylistetty Dunkirk (2017) keskittyy toisen maailmansodan käännekohtaan. Evakuointia odottavat ranskalaiset, brittiläiset ja belgialaiset joukot ovat saarroksissa Dunkerquen satamakaupungissa. Matkaa kanaalin toiselle puolelle on vain 40 kilometriä.

Tarinan kehittymistä seurataan maalla, merellä ja ilmassa. Britannian kuninkaallisten ilmavoimien Spitfire -hävittäjät taistelevat Englannin kanaalin yllä yrittäen suojella puolustuskyvyttömiä miehiä alapuolellaan. Samaan aikaan sadat armeijan ja siviilien miehittämät pienalukset aloittavat epätoivoisen pelastusoperaation riskeeraten henkensä kamppailussa aikaa vastaan pelastaakseen edes murto-osan joukoistaan.

Liput: 12 € / Kavin klubikortilla 10 €. Klubikorttialennus vain Kavin lippukaupassa.

HUOM! Elokuvasta esitetään tekstittämätön versio. Kieli: englanti

Korjaamo Kinon Bio Rex on Suomen ainoa teatteri, jossa on mahdollista esittää elokuvia harvinaisina 70:n millimetrin filmikopioina. Ohjelmistossa tullaan näkemään filminäytöksiä eri aikakausilta.

Bio Rex -elokuvateatteri sijaitsee Lasipalatsin toisessa kerroksessa. Toukokuussa, Lasipalatsin ainoa hissi löytyy Ravintola Lasipalatsista. Ravintola Lasipalatsi on kiinni sunnuntaisin, joten su 20.5. ja 27.5. Bio Rexiin ei ole esteetöntä kulkua.

|
 
 
&nsbp;

Tulossa

 
 
Sijainti: Korjaamo Kino / Elokuvat / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com