Bio Rex -ennakko: Book Club
1h 44min
11,00 €
 
Book Club
 

Koko maailman väreilemään saanut Fifty Shades of Grey -kirja kääntää lukupiirin naisten elämät hilpeästi ylösalaisin.

Diane on jäänyt leskeksi neljänkymmenen vuoden avioliiton jälkeen, Vivian nauttii miehistä ilman kahleita,  Sharon käy vielä läpi vuosikymmenten takaista eroaan ja Carolin avioliitto on lässähtänyt 35 vuoden jälkeen. Yksi löytää uuden rakkauden ja toinen saa vanhan rakkauden syttymään uudelleen. Neljä elinikäistä ystävätärtä inspiroivat toisiaan tekemään elämänsä seuraavasta luvusta sen kaikista parhaimman luvun.

Book Club -elokuvan pääosissa Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia ja Don Johnson.

Helsinki ja pääkaupunkiseutu on täynnä lukemista rakastavia ihmisiä ja kirjakerhoja. Korjaamo Kino kutsuu jokaisen kirjakerhon ja lukupiirin Bio Rexiin katsomaan elokuvan Book Club – tämän elokuvan äärellä on lupa rentoutua ja pitää hauskaa! Tervetulleita ovat myös vailla lukuseuraa olevat: Näytöksen alussa järjestetään lyhyt speed dating -sessio, jossa lisää lukijoita kaipaavat kerhot sekä kerhoa itselleen kaipaavat voivat ilmoittautua. Luvassa myös arvonta, jossa palkintona uutuuskirjoja sekä lippuja Helsingin Kirjamessuille! Mukana tapahtumassa ovat: Aula & Co, Gummerus, Helsingin Kirjamessut, Into Kustannus, Johnny Kniga, Otava, Tammi ja WSOY.

Huomaathan, että Korjaamo Kinolla on nykyisin kaksi toimipaikkaa. Korjaamo Kino Töölö sijaitsee Kulttuurikeskus Korjaamon tiloissa. Töölön salit ovat Elokuvasali ja Kulmasali. Korjaamo Kino Bio Rex sijaitsee Helsingin keskustassa Lasipalatsissa samoissa tiloissa kun 30.8. aukeava Amos Rex -museo. 

 

|
 
 
&nsbp;

Tulossa

 
 
Sijainti: Korjaamo Kino / Elokuvat /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com