Esteettömyys


Korjaamo Kino Töölö

Korjaamo Kino Töölön elokuvasali sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Elokuvasaliin on n.7+3cm kynnys, mutta Korjaamolta löytyy liikuteltava ramppi. Esteettömät istumapaikat sijaitsevat salin eturivin reunassa.

Erikoisnäytöksissä käytössä oleva Kulmasali on täysin esteetön.

Meillä on esteetön wc, ja kaikki wc:mme ovat sukupuolineutraaleja.


Korjaamo Kino Bio Rex

Bio Rex -elokuvateatteri sijaitsee Lasipalatsin toisessa kerroksessa. Esteetön kulku teatteriin käy Amos Rexin museoshopin kautta hissillä. Mikäli museo on jo suljettu, soita numeroon +35840 334 56 17, niin henkilökunta tulee saattamaan hissillä ylös.

Esteettömät istumapaikat sijaitsevat salin keskivaiheilla reunassa sisäänkäynnin tasanteella. Pyörätuoliasiakkaan seuralaiselle on mahdollista saada tuoli.

Museon ollessa suljettu käytössämme ei valitettavasti ole esteetöntä wc-tilaa, mutta saamme käyttää tarvittaessa läheisten kahviloiden wc:itä.

Wc:mme ovat sukupuolineutraaleja.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.