Medialle

Kuvat medialle

Logot

Alta voit ladata Korjaamo Kinon logon web- ja printtiversiot. Jos tarvitset logosta muita versioita, ole yhteydessä viestintään: viestinta@korjaamo.fi

Korjaamo Kino logo 400x500px WEB tall RGB värillinen

Korjaamo Kino logo 400x500px WEB tall RGB mustavalko

Korjaamo Kino logo 200x250 PRINT (eps) tall CMYK coated värillinen

Korjaamo Kino logo 200x250 PRINT (eps) tall CMYK coated mustavalko

Korjaamo Kino logo 200x250 PRINT (pdf) tall CMYK coated värillinen

Korjaamo Kino logo 200x250 PRINT (pdf) tall CMYK coated mustavalko

Viestinnän yhteystiedot

Ota yhteyttä Korjaamo Kinon viestintään, kun haluat tehdä juttua Korjaamo Kinosta, Bio Rexistä tai Korjaamo Kinon elokuvista. Autamme mielellämme kuva- ja haastattelupyynnöissä. Mikäli olet kirjoittamassa juttua mediaan Korjaamo Kinon ohjelmistosta, myös pressiliput järjestyvät viestinnän kautta.

Lisätiedot, haastattelupyynnöt, kuvat:

Iija Eloranta markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Puh. +358 41 523 5259 etunimi.sukunimi@korjaamo.fi

Viestinnän tiimin tavoitat myös osoitteesta viestinta@korjaamo.fi.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.