Info

Korjaamo Kino on yksityinen elokuvateatteriketju, jolla on kaksi toimipistettä. Korjaamo Kino Töölö sijaitsee Kulttuuritehdas Korjaamon tiloissa Töölössä ja Korjaamo Kino Bio Rex sijaitsee Lasipalatsissa Amos Rex -museon yhteydessä toisessa kerroksessa. Säännöllinen elokuvatoiminta Lasipalatsin Bio Rexissä alkoi elokuussa 2018 ja Töölössä alkuvuodesta 2016. Töölössä elokuvia esitetään joka päivä, Bio Rexissä perjantaista sunnuntaihin.


Korjaamo Kino Töölö

Töölönkatu 51 B
00250 Helsinki
Puh 0400 824 229

Töölön lipunmyynti aukeaa klo 11, ja sulkeutuu klo 20, tai illan viimeisen näytöksen alettua.

Korjaamo Kino Töölö on Europe Cinemas -verkoston jäsen ja saa Suomen elokuvasäätiön toiminta-avustusta.

Salit:
Elokuvasali (122 paikkaa)

Kulmasali (130 paikkaa)
Kulmasali ravintola (50 paikkaa)
Käytössä vain erikoisnäytöksissä, elokuvafestareilla yms.

Töölössä elokuvasaliin ei saa viedä alkoholijuomia.


Korjaamo Kino Bio Rex

Mannerheimintie 22-24
00100 Helsinki
Puh. 040 334 5617 (Huom! Numero käytössä vain teatterin ollessa auki.)

Bio Rexin lipunmyynti avautuu 30 minuuttia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja sulkeutuu illan viimeisen näytöksen alettua.

Salit:
Bio Rex (550 paikkaa + aitiot)

Bio Rexissä kaikki näytökset ovat anniskelunäytöksiä. Paikan päältä ostettuja alkoholijuomia on siis sallittua viedä saliin.

Palaute / ehdotus

Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Viestini

Korjaamo Kino ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Voit koska tahansa muuttaa viestintäasetuksiasi, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja ottaa sinuun yhteyttä.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.