Ruoka ja juoma

Leffaeväät kruunaavat elämyksen! Korjaamo Kinon molemmista teattereista voit napata mukaasi herkut, juomat ja naposteltavat.

Kuukauden tarjoukset


Leffaherkkuja ja juomia

Sekä Korjaamo Kino Töölöstä että Bio Rexistä voit ostaa karkkia, popcornia ja muita herkkuja sekä virvoitusjuomia. Bio Rexin kahviosta voit ostaa myös alkoholijuomia elokuvasaliin. Töölön teatterin yhteydessä palvelee lisäksi rento kortteliravintola Korjaamon Baari & Keittiö, jossa voit käydä syömässä tai lasillisella ennen tai jälkeen leffan. Bio Rexin lipunmyynnin yhteydessä pientä leffasnacksia sekä kuumaa että kylmää juotavaa ja lisäksi asiakkaita palvelee vieressä tunnelmallinen Ravintola Lasipalatsi.


Korjaamon Baari & Keittiö

Korjaamon Baari & Keittiö on mutkaton kortteliravintola kulttuurin keskellä. Meille voit tulla rennolle lounaalle, illalliselle, brunssille tai ihan vain lasilliselle. Ravintolaa luotsaavat keittiömestari Juha Ala-Korpula sekä ravintolatoiminnan päällikkö Roni Auvinen.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.