Lipputyypit & käyttöehdot

Lippuja voi ostaa ja varata verkkosivuiltamme sekä teatterilta aukioloaikojemme puitteissa; käyttöohjeet ja -ehdot löydät sivun alaosasta. Yleisön toiveesta alennusperusteisia lippuja voi nyt ostaa ja varata suoraan verkkokaupassamme klikkaamalla lipun oston yhteydessä "vaihda lipputyyppiä" -linkkiä!

Korjaamo Kino Töölössä lipunmyynti aukeaa puolta tuntia ennen ensimmäistä näytöstä ja sulkeutuu viimeisen näytöksen alkaessa.

Perusliput 11 €
Eläkeläisalennus 9 €
Opiskelija-alennus 9 €
Lapsialennus (alle 10-vuotiaat) 9 € 
Varusmiesalennus 9 €
Yhden lipun lahjakortti 11 €

Valitse haluamasi elokuva etusivulta. Mene elokuvan sivulle ja  valitse sinulle sopiva näytös ja klikkaa LIPUT-nappia. Valitse tämän jälkeen oikea lipputyyppi. Huomaathan, että sinun tulee pystyä todistamaan perusteet mahdolliseen alennuslippuun lippujen tarkistuksen yhteydessä. Sen jälkeen seuraa avautuvan ikkunan ohjeita, täytä yhteystiedot ja toimiva sähköposti. Maksupalvelun tarjoaa Bambora, jossa käy pankkien verkkopalvelut sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Sen jälkeen saat lipun QR-koodin ja tilausnumeron näytölle sekä kopiona sähköpostiisi. Esitä QR-koodi salin ovella.


Maksuvälineet

Teatterin lpunmyyntitiskillä voi maksaa käteisellä tai luotto- ja pankkikorteilla. Myös Luottokunnan Virikeseteleitä ja Smartumin Kulttuuriseteleitä voi käyttää elokuvalippujen maksuvälineinä, mutta koska setelit ovat verovapaana etuna henkilökohtaisia niitä ei voi käyttää sarjakorttien maksuvälineinä.
Huom! Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua, joten varsinkin suosittuihin näytöksiin kannattaa tulla ajoissa lunastamaan lippuja, koska lippukassalla voi olla jonoa. Varauksella ei pääse jonon ohi.

 

Verkkokauppa

Korjaamo Kinon verkkokaupassa voi ostaa ja varata lippuja näytöksiin joiden näytös on julkistettu eli alkamisaika on näkyvissä. Ostaminen ja varaaminen tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivulta, jonka alareunassa on linkki "Liput”. Mikäli elokuvan näytös ei ole vielä myynnissä, linkkiä ei näy. Linkkiä klikkaamalla pääsee verkkokauppaan jonka tarjoaa Bambora. Verkkokauppa toimii Bambora käyttöehdoilla. Korjaamo Kino ei pidä oston tai varauksen yhteydessä tarjotuista tiedoista rekisteriä ja käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Yhteystietoja voidaan käyttää asiakkaan tavoittamiseen hätätilanteessa. Varatuista lipuista saa varausnumeron, jolla voi lunastaa liput lipunmyyntitiskiltä teatterin aukioloaikoina.

Alennusperusteisten lippujen ostaminen on nyt mahdollista suoraan verkkokaupassa klikkaamalla lipun hinnan vieressä näkyvää "Vaihda lipputyyppiä" -linkkiä ja valitsemalla valikosta:  alle 10-vuotias lapsi / eläkeläinen / opiskelija / varusmies. Huomaathan että alennusryhmään kuuluminen tulee todentaa asianmukaisella kortilla tai todistuksella saliin mentäessä!
Huom! Varatut liput tulee lunastaa teatterin kassalla lippuvarauksen yhteydessä saatua varauskoodia käyttäen viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua, joten varsinkin erityisen suosittuihin näytöksiin kannattaa tulla ajoissa lunastamaan lippuja, koska lippukassalla voi olla jonoa. Varauksella ei pääse jonon ohi. Esteen sattuessa varattuja lippuja ei tarvitse erikseen perua, sillä ne poistuvat automaattisesti järjestelmästä 30 min ennen ko. näytöksen alkua.

Verkkokaupasta ostetut liput toimitetaan sähköisinä asiakkaan sähköpostiin heti maksamisen jälkeen. Lippuja ei toimiteta postitse. Mikäli sähköpostia ei näy tarkistathan roskapostisi!

Jos liput maksaa jo verkossa, varsinaista lippua ei tarvitse enää lunastaa kassalla, vaan tuloste käy lipusta ja sillä pääsee suoraan saliin. Lipun voi myös näyttää älypuhelimen ruudulta salin ovella.  Jos sinulla ei ole tulostinta tai älypuhelinta, kirjoita ostovahvistuksen yhteydessä saamasi lippunumero(t) muistiin. Näitä numeroita vastaan saat kassalta lippusi.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Bambora AB (2684814-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Maksutavat

Liput maksetaan tilauksen yhteydessä,. Maksutapoina ovat seuraavat vaihtoehdot: Osuuspankki, Nordea, Tapiola, Sampo, Aktia, Säästöpankki, Paikallisosuuspankit, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard).
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Bambora BA:lla on maksulaitoksen toimilupa.

Bambora AV
y-tunnus: 2684814-9
Äyritie 12
01510 Vantaa
Puhelin: 09 315 825


Vaihto- ja palautusehdot

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin, ylitsepääsemättömän esteen sattuessa tai jos olet vahingossa valinnut väärän näytöksen liput voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen jo julkaistuun näytökseen teatterin kassalla. Tämän pitää tapahtua ennen sitä näytöstä, johon olet liput ostanut. Jälkikäteen vaihtoa ei voi suorittaa jokaisen näytöksen ajantasaisesta lipunmyyntiraportoinnista johtuen.


Muut
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.