fbpx
Korjaamo Kino Logo
Korjaamo Kino Logo

Korjaamo Kino

LIPPUKAUPPA

Tervetuloa elokuviin! Julkaisemme aina uuden ohjelmistoviikon (pe-to) aikataulun tiistai-iltapäivän aikana.

Tervetuloa elokuviin

Korjaamo Kino

Korjaamo Kino on kaupunkilainen korttelikino, joka esittää niin odotettuja ensi-iltoja kuin rakastettuja klassikoita. Viihtyisässä aulassamme voi viettää elokuvaelämyksen etkot ja jatkot viinilasillisen tai kahvikupposen äärellä. Anniskelunäytöksiin voi ottaa lasilliset myös mukaan!

Helsingin Töölön yli sata vuotta vanhojen ratikkahallien tiloihin perustettu Kulttuuritehdas Korjaamo on yksi Pohjoismaiden suurimpia itsenäisiä kulttuurikeskuksia. Historiallisesta kiinteistöstä löytyy Kinon lisäksi laadukas bistroravintola, valokuvataiteen galleria, modernit kokoustilat, virtuaalistudio, elävää musiikkia ja kulttuuritapahtumia.

Kinon uutiskirje

Kinon uutiskirje

Tilaa Korjaamo Kinon uutiskirje niin saat aina uutta tietoa Korjaamo Kinosta ensimmäisten joukossa!

Kinon ohjelmisto ja näytösajat (pe-to) julkaistaan aina tiistaisin viikoksi kerrallaan. Myöhemmin ohjelmistoon tulossa olevat elokuvat näet täältä!

Kinon kesä on täynnä erilaisia erikois- ja teemanäytöksiä. Kesäkuun ohjelmistoa värittävät Pride-teeman elokuvat. Elokuussa matkataan Keski-Maahan ja nautitaan ulkoilmanäytöksistä!

Oman ravintolamme catering-palvelut sekä Kulttuuritehdas Korjaamon kokoustilat ovat hyödynnettävissä saumattomasti Kinossa järjestettävän tapahtuman yhteydessä. Kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen yritystapahtumaan löytyy siis helposti saman katon alta.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

kinot-logo
Europa Cinemas logo