fbpx
Korjaamo Kino Logo

Korjaamo Kino

Töölön oma elokuvateatteri

Korjaamo Kino on kaupunkilainen korttelikino, joka esittää niin odotettuja ensi-iltoja kuin rakastettuja klassikoita. Viihtyisässä aulassamme voi viettää elokuvaelämyksen etkot ja jatkot viinilasillisen tai kahvikupposen äärellä. Anniskelunäytöksiin voi ottaa lasilliset myös mukaan!

Helsingin Töölön yli sata vuotta vanhojen ratikkahallien tiloihin perustettu Kulttuuritehdas Korjaamo on yksi Pohjoismaiden suurimpia itsenäisiä kulttuurikeskuksia. Historiallisesta kiinteistöstä löytyy Kinon lisäksi laadukas bistroravintola, valokuvataiteen galleria, modernit kokoustilat, virtuaalistudio, elävää musiikkia ja kulttuuritapahtumia.

Tammikuussa vain yksityisnäytöksiä

Tammikuussa 2022 Korjaamo Kinossa järjestetään ainoastaan yksityisnäytöksiä. Kuka tahansa voi varata yksityisnäytöksen vain 180 eurolla: lue lisää täältä!

Voimassa olevien aluekohtaisten rajoitusten johdosta Korjaamo Kinossa ei ole tällä hetkellä tavallisia yleisönäytöksiä.

Koronapassi

Korjaamo Kinossa on käytössä koronapassi ja se tarkistetaan kaikilta yli 16-vuotiailta. Vaikka elokuvateatteritoiminta on koronaviruksen kannalta matalan riskin kulttuuritoimintaa eikä Etelä-Suomen AVI vaadi elokuvateattereissa koronapassia, olemme samalla myös ravintolatoimija, minkä takia noudatamme tiukempia koronatoimia. Teemme tämän, jotta voisimme jatkaa yhdessäoloa ja elokuvaelämyksiä turvallisesti ja valtioneuvoston antamien säädösten mukaisesti. 

Jatkamme myös koronapassin käyttöä kaikissa Kulttuuritehdas Korjaamolla järjestettävissä konserteissa ja yleisötapahtumissa.

Tervetuloa turvallisesti Korjaamolle!

Yksityisnäytös Korjaamo Kinossa

Yksityisnäytös turvallisesti omalla porukalla – salissa ainoastaan te ja valkokankaan tähdet! Hinta vain 180€.

Kinon uutiskirje

Yksityisnäytös Korjaamo Kinossa

Yksityisnäytös turvallisesti omalla porukalla – salissa ainoastaan te ja valkokankaan tähdet! Hinta vain 180€.

Kinon uutiskirje

Tilaa Korjaamo Kinon uutiskirje niin saat aina uutta tietoa Korjaamo Kinosta ensimmäisten joukossa!

SARJALIPUILLE LISÄAIKAA

Onko sinulla käyttämättömiä sarja- tai lahjalippuja Korjaamo Kinoon? Elokuvateattereiden sulusta johtuen olemme lisänneet lipuille runsaasti voimassaoloaikaa. Kaikki vuonna 2021 ostetut liput ovat voimassa 30.8.2022 asti. Toivottavasti näemme pian elokuvissa!

Tutustu Korjaamo Kinon tuleviin ensi-iltoihin! Huomioithan, että vallitsevasta koronatilanteesta johtuen elokuvien ilmoitetut ensi-iltapäivät saattavat siirtyä.

Kohtaa sidosryhmät ja työkaverit elokuvissa!

Oman ravintolamme catering-palvelut sekä Kulttuuritehdas Korjaamon kokoustilat ovat hyödynnettävissä saumattomasti Kinossa järjestettävän tapahtuman yhteydessä. Kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen yritystapahtumaan löytyy siis helposti saman katon alta.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

kinot-logo
Europa Cinemas logo