fbpx
Korjaamo Kino Logo

Korjaamo Kino

LIPPUKAUPPA – Ohjelmistossa nyt

Töölön oma elokuvateatteri

Korjaamo Kino on kaupunkilainen korttelikino, joka esittää niin odotettuja ensi-iltoja kuin rakastettuja klassikoita. Viihtyisässä aulassamme voi viettää elokuvaelämyksen etkot ja jatkot viinilasillisen tai kahvikupposen äärellä. Anniskelunäytöksiin voi ottaa lasilliset myös mukaan!

Helsingin Töölön yli sata vuotta vanhojen ratikkahallien tiloihin perustettu Kulttuuritehdas Korjaamo on yksi Pohjoismaiden suurimpia itsenäisiä kulttuurikeskuksia. Historiallisesta kiinteistöstä löytyy Kinon lisäksi laadukas bistroravintola, valokuvataiteen galleria, modernit kokoustilat, virtuaalistudio, elävää musiikkia ja kulttuuritapahtumia.

Koronapassi

Korjaamo Kinossa ja Korjaamon ravintolassa on käytössä koronapassi joka päivä klo 17 alkaen. Vaikka elokuvateatteritoiminta on koronaviruksen kannalta matalan riskin kulttuuritoimintaa eikä Etelä-Suomen AVI vaadi elokuvateattereissa koronapassia, olemme samalla myös ravintolatoimija, minkä takia noudatamme tiukempia koronatoimia. Teemme tämän, jotta voisimme jatkaa yhdessäoloa ja elokuvaelämyksiä turvallisesti ja valtioneuvoston antamien säädösten mukaisesti. 

Jatkamme myös koronapassin käyttöä kaikissa Kulttuuritehdas Korjaamolla järjestettävissä konserteissa ja yleisötapahtumissa.

Tervetuloa turvallisesti Korjaamolle!

Kinon uutiskirje

Kinon uutiskirje

Tilaa Korjaamo Kinon uutiskirje niin saat aina uutta tietoa Korjaamo Kinosta ensimmäisten joukossa!

ROCKY HORROR PICTURE SHOW

Valmistaudu absoluuttiseen nautintoon, sillä kulttielokuvien aatelinen, The Rocky Horror Picture Show saapuu Korjaamo Kinoon 4.12.!

MUISTA KÄYTTÄÄ SARJALIPPUSI!

Korjaamo Kino

Onko sinulla Korjaamo Kinon käyttämätön lahjakortti tai sarjalippu, joka on ostettu 31.7.2020 jälkeen? Näiden lippujen käyttöaikaa on jatkettu automaattisesti vuodella 31.12.2021 saakka. Muistathan käyttää lippusi ajoissa! Tervetuloa Korjaamo Kinoon!

Kohtaa sidosryhmät ja työkaverit vuoden kiistattomasti suurimman elokuvatapauksen äärellä!

Oman ravintolamme catering-palvelut sekä Kulttuuritehdas Korjaamon kokoustilat ovat hyödynnettävissä saumattomasti Kinossa järjestettävän tapahtuman yhteydessä. Kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen yritystapahtumaan löytyy siis helposti saman katon alta!

YHTEISTYÖKUMPPANIT

kinot-logo
Europa Cinemas logo