fbpx
Korjaamo Kino Logo

Korjaamo Kino

Töölön oma elokuvateatteri

Korjaamo Kino on kaupunkilainen korttelikino, joka esittää niin odotettuja ensi-iltoja kuin rakastettuja klassikoita. Viihtyisässä aulassamme voi viettää elokuvaelämyksen etkot ja jatkot viinilasillisen tai kahvikupposen äärellä. Anniskelunäytöksiin voi ottaa lasilliset myös mukaan!

Helsingin Töölön yli sata vuotta vanhojen ratikkahallien tiloihin perustettu Kulttuuritehdas Korjaamo on yksi Pohjoismaiden suurimpia itsenäisiä kulttuurikeskuksia. Historiallisesta kiinteistöstä löytyy Kinon lisäksi laadukas bistroravintola, valokuvataiteen galleria, modernit kokoustilat, virtuaalistudio, elävää musiikkia ja kulttuuritapahtumia.

Kinon uutiskirje

Tilaa Korjaamo Kinon uutiskirje niin saat aina uutta tietoa Korjaamo Kinosta ensimmäisten joukossa!

YHDESSÄ ELOKUVIIN PERHEEN KANSSA

Syyslomaviikolla 18.–24.10. Korjaamo Kinossa näytetään lastenelokuvia joka päivä! Lounasaikaan ma-pe klo 11–14 Korjaamon ravintola ottaa myös pienet leffakävijät huomioon.

VANHENTUNUT LEFFALIPPU KINOON?

Korjaamo Kino

Onko sinulla Korjaamo Kinon käyttämätön lahjakortti tai sarjalippu, joka on ostettu 31.7.2020 jälkeen? Näiden lippujen käyttöaikaa on jatkettu automaattisesti vuoden 31.12.2021 saakka. Tervetuloa Korjaamo Kinoon!

Kohtaa sidosryhmät ja työkaverit vuoden kiistattomasti suurimman elokuvatapauksen äärellä!

Oman ravintolamme catering-palvelut sekä Kulttuuritehdas Korjaamon kokoustilat ovat hyödynnettävissä saumattomasti Kinossa järjestettävän tapahtuman yhteydessä. Kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen yritystapahtumaan löytyy siis helposti saman katon alta!

LIPPUKAUPPA – Ohjelmistossa nyt

YHTEISTYÖKUMPPANIT

kinot-logo
Europa Cinemas logo