THE ROCKY HORROR
PICTURE SHOW

kuuluisat huuLET TULEVAT TAAS 29.4.

Korjaamo Kinon tilapäinen sulku ei estä Transylvanian mahtavia bileitä!

Jo perinteeksi muodostunut The Rocky Horror Picture Show -yhteislauluspektaakkeli Korjaamo Kinossa palaa suuren kysynnän vuoksi huhtikuussa! Tällä kertaa luvassa on peräti kaksi näytöstä: alkuillan (melkein) ikärajaton näytös sekä illan K18-anniskelunäytös. Liput mynnissä NYT! Don't dream it, BE IT!

Lisätietoja tapahtumasta huhtikuun puolella!

ESITYSAJAT

KLO 18.00 tavallinen näytös
KLO 20.30 K18-anniskelunäytös

HUOM. Elokuvan virallinen ikäraja on Suomessa K12, mikä on myös aikaisemman näytöksen (klo 18.00) ikäraja. Vaikka huoltajan seurassa ikärajasta voidaan joustaa kolmella vuodella, emme suosittele elokuvaa alle 12-vuotiaille! K18-näytöksissä emme jousta ikärajasta.

Give yourself over to absolute pleasure!

Antaudu absoluuttiselle nautinnolle 29.4. Korjaamo Kinossa!

MISTÄ ON KYSE?

Jim Sharmanin ja Richard O’Brienin kulttimusikaali The Rocky Horror Picture Show vuodelta 1975 on kokonaisvaltainen spektaakkeli, joka ammentaa inspiraationsa 1900-luvun alkupuoliskon tieteisfiktiosta ja B-kauhuelokuvista. Elokuva on parhaimmillaan elokuvateatterissa koettuna.

Pukeutuminen elokuvan hahmoiksi, mukana laulaminen ja tanssiminen sekä asiaankuuluvan tarpeiston mukaan tuominen on enemmän kuin sallittua parhaan tunnelman takaamiseksi. Näistä lisää myöhemmin!